Η Πειραϊκή Εκκλησία για την συμπλήρωση 29 ετών λειτουργίας της - Ολοήμερο αφιέρωμα

11Εικόνα2Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» συμπληρώνει είκοσι εννέα (29) χρόνια λειτουργίας συνεχίζοντας το ιεραποστολικό του έργο με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Η «Πειραϊκή Εκκλησία» είναι ο πρώτος Εκκλησιαστικός Ραδιοφωνικός Σταθμός της χώρας και δημιουργήθηκε με σκοπό την μετάδοση του Ευαγγελικού Λόγου, της δογματικής διδασκαλίας και της Παράδοσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Με πρόγραμμα που μεταδίδει λόγο παρηγοριάς και ελπίδας,λόγο Προσευχητικό και Παρακλητικό, λόγο αληθινό και Αναστάσιμο.

Με αφορμή λοιπόν την γενέθλιο ημέρα της Πειραϊκής Εκκλησίας, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, θα μεταδοθεί ολοήμερο αφιέρωμα στο οποίο ιδιαίτερη θέση θα κατέχει και η δική σας συμμετοχή, η συμμετοχή όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας!

Α) Επικοινωνήστε με το 210 41 18 646 και:

    * Ηχογραφήστε τις ευχές σας για την «Πειραϊκή Εκκλησία»,

    * Πείτε μας τον τρόπο που γνωρίσατε το Εκκλησιαστικό ραδιόφωνο

   *  Και το σημαντικότερο: Πως σας επηρέασε η γνωριμία σας με την «Πειραϊκή Εκκλησία» και τι σημαίνει για εσάς «το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας».

         

Β) Μπορείτε να μας στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο   info@peradio.com   ηχογραφημένο το μήνυμά σας.

 

Γ) Την ημέρα αυτή (30/10/2017) υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψής σας, στις νέες μας εγκαταστάσεις (Βούλγαρη 48, Πειραιάς) προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους και τους νέους μας χώρους.

Ευχηθείτε, ο Θεός να Ευλογεί το Ιεραποστολικό αυτό έργο, που γίνεται προς Δόξαν του Παναγίου ονόματός του.

Καλή ακρόαση!

 

 

29. ΓΙΑ ενίσχυση 1