30 Οκτωβρίου 1988 - 30 Οκτωβρίου 2018: #30_χρόνια "Πειραϊκή Εκκλησία"

14Η «Πειραϊκή Εκκλησία» γιορτάζει τριάντα χρόνια παρουσίας και ιεραποστολικής δράσης και σας προσκαλεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου σε ένα ολοήμερο αφιέρωμα, κατά τη διάρκεια του οποίου, θα θυμηθούμε πολλές και μεγάλες στιγμές Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου.

Θα ενώσουμε τις Προσευχές και τις φωνές μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα στηρίξουμε τον πρώτο ιστορικά Εκκλησιαστικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της χώρας προκειμένου να συνεχίσει, με τη βοήθεια και τη χάρη του Θεού, να έχει γνήσια και ισχυρή παρουσία στα ερτζιανά.

Επικοινωνήστε μαζί μας (2104118602 - 2104118640) και πείτε τις ευχές σας, τις οποίες θα ηχογραφήσουμε και θα μεταδώσουμε στο ολοήμερο αυτό αφιέρωμα.

Μπορείτε, επίσης, να αποστείλετε το δικό σας ηχογραφημένο ή βιντεοσκοπημένο μήνυμα είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm» γιορτάζει… και μαζί της γιορτάζουμε όλοι όσοι αγαπάμε και στηρίζουμε το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας.

Για μία ακόμη χρονιά σας θέλουμε ενεργούς συμπαραστάτες και αρωγούς στο Ιεραποστολικό έργο της Πειραϊκής Εκκλησίας που φέτος, «μετράει» 30 χρόνια ζωής!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στηρίζουμε και ενισχύουμε την φωνή της Πειραϊκής Εκκλησίας, προκειμένου να συνεχίσει να μεταδίδει λόγο Θεού, να παρηγορεί, να ενισχύει και να θυμίζει σε όλους μας το διαχρονικό μήνυμα της Αναστάσεως.