Προσκυνηματικές εκδρομές

ρΑΔιΟΦΩΝΙΚΟς σΤΑΘΜΟς «πΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

                                                                                                                                           

______________________________________________________________________________________

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & περίπλους  ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

 

1η ημέρα: 03/06, Αθήνα – Ι.Μ. Σουρωτής – Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, καφέ και φαγητό θα φτάσουμε το μεσημέρι στηνγυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής η οποία βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στο καθολικό της όπου βρίσκονται τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, αλλά και στον τάφο του Αγίου Παΐσιου. Στη συνέχεια εκ νέου αναχώρησηγια την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ & διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: 04/06, Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου – Περίπλους Αγίου Όρους – Ουρανούπολη

Νωρίς το πρωί αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου παίρνοντας το πρωινό μας σε πακέτο. Αφού Εκκλησιαστούμε στον πολιούχο της πόλης, θα αναχωρήσουμε για το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής όπου θα επισκεφτούμε την Ουρανούπολη, τον τελευταίο κοσμικό τόπο όπου φτάνει ο επισκέπτης για να περάσει τα υδάτινα σύνορα της Μοναστικής Πολιτείας. Εδώ θα επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο για να πραγματοποιήσουμε τον περίπλου  του Αγίου Όρους, ένα μοναδικό ταξίδι το οποίο γίνεται σε κοντινή απόσταση από την ακτή και η διάρκειά του είναι περίπου 3 ώρες. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοναστήρια, Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Διονυσίου, Σίμωνος Πέτρας, Παντελεήμονος  ή Ρώσικο, Λιμάνι Δάφνης, Μονή Γρηγορίου, Αγίου Παύλου, Νέα Σκήτη, Σκήτη Αγίας Άννας και θα μάθουμε για την ιστορία τους αλλά και τη ζωή των μοναχών από την ξεναγό μας. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Ουρανούπολη έχοντας ελεύθερο χρόνο για να φάμε κάτι ελαφρύ και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

  

3η ημέρα: 05/06, Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής – Περιήγηση πόλης – Αθήνα      

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για όσους το επιθυμούν για τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία. Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και επιβίβαση στο πούλμαν για να περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Το μεσημέρι αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, καφέ και φαγητό.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο CapsisHotel 4* με ημιδιατροφή σε πλούσιο  μπουφέ
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  • Εισιτήριο πλοίου για την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός της ημιδιατροφής στο ξενοδοχείο
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.

 

Σημεία και ώρες συγκέντρωσης και αναχώρησης

1ο σημείο: Σύνταγμα (Άγνωστος Στρατιώτης) 07:00

2ο σημείο: Πειραιάς (Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας) 07:30

 

Η εκδρομή πραγματοποιείται με την ευθύνη του τουριστικού γραφείου  Αποτέλεσμα εικόνας για βλασσόπουλος τραβελ

 

contact usΓια περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές όσον αφορά στις  προσκυνηματικές  μας  εκδρομές,  μπορείτε να απευθύνεστε στους  τηλεφωνικούς αριθμούς του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού:

210 4118602 - 210 41 18 640 (εσωτ.3)