30 Οκτωβρίου 1988 - 30 Οκτωβρίου 2018: #30_χρόνια "Πειραϊκή Εκκλησία"

14Η «Πειραϊκή Εκκλησία» γιορτάζει τριάντα χρόνια παρουσίας και ιεραποστολικής δράσης και σας προσκαλεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου σε ένα ολοήμερο αφιέρωμα, κατά τη διάρκεια του οποίου, θα θυμηθούμε πολλές και μεγάλες στιγμές Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου.

Θα ενώσουμε τις Προσευχές και τις φωνές μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα στηρίξουμε τον πρώτο ιστορικά Εκκλησιαστικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της χώρας προκειμένου να συνεχίσει, με τη βοήθεια και τη χάρη του Θεού, να έχει γνήσια και ισχυρή παρουσία στα ερτζιανά.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα της Ημέρας

            Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

                                ... σ τ η ν  Π ε ι ρ α ϊ κ ή  Ε κ κ λ η σ ί α !

 

Περισσότερα...

Η Πειραϊκή Εκκλησία στο Περιβόλι της Παναγίας. Προσκύνημα στο Άγιον Όρος!

getphoto phpΠροσκυνηματική εκδρομή στο Άγιον Όρος θα πραγματοποιήσει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» από 12 – 15 Ιουλίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προσκύνημα στις Ιερές Μονές: Βατοπεδίου, Ξενοφώντος, Παντοκράτορος, Σταυρονικήτα, Ιβήρων, Κουτλουμουσίου καθώς επίσης και στις Σκήτες του Αγίου Ανδρέα και του Προφήτου Ηλιού.

Οι προσκυνητές θα έχουν την δυνατότητα να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», στο Πρωτάτο στις Καρυές.

Φέτος το καλοκαίρι... στις Κατασκηνώσεις Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Κανονικά θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στην Παιανία Αττικής.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν την Τετάρτη 9 Μαΐου και θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Θα λειτουργήσουν σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Πληροφορίες στο:210-4135224.

 

kataskinosi1

 

 

Αίτηση συμμετοχής αγοριών

 

Α1

 

Α2

 

 

Αίτηση συμμετοχής κοριτσιών

 

Κ1

 

Κ2

  

kataskinosi2